جنرال الکتریک

یخچال جنرال الکتریک

فهرست مطالب

تاریخچه

مخترع نام‌ آور، توماس ادیسون در سال ۱۸۷۸ میلادی شرکت لامپ‌ های الکتریکی ادیسون را بنا نهاد. هدف او تولید تجاری لامپ الکتریکی بود. نخستین کارخانه تولید لامپ در سال ۱۸۹۰ به کوشش وی تأسیس شد. آغاز فعالیت‌ های این شرکت و شکل‌ گیری آن به سال ۱۸۹۲ بازمی‌ گردد، که ادغام شرکت ادیسون با مشارکت توماس هاستون، شرکت جنرال الکتریک را پدید آورد و چارلز کافین به عنوان مدیرعامل شرکت تازه تأسیس منصوب شد و تا سال ۱۹۱۲ مدیریت این شرکت را برعهده داشت. در ۱۸۹۶ شرکت جنرال الکتریک در ۱۲ شرکت برتر معرفی شده در میانگین صنعتی داو جونز جای گرفت و امروزه همچنان در این فهرست جای دارد. این شرکت در سال ۱۹۳۵ به‌عنوان یکی از ۲۰ شرکت برتر در بازار بورس لندن معرفی شد.

جنرال الکتریک در زمان رهبری پیشین خود، جک ولش که در دو دهه ۸۰ و ۹۰ استمرار داشت، تغییرات بسیاری به خود دید. ولش از ۳۵۰ کسب و کار فعال این شرکت، بسیاری را برچید، فروخت یا ادغام کرد و ۱۱ حوزه اصلی را برای فعالیت برگزید. این ۱۱ شرکت ۹۰٪ درآمد شرکت را کسب می‌ کردند. او فعالیت‌ های نفتی، نیمه‌ رسانا، مبدل‌ های بزرگ، تهویه مطبوع، رادیو، کابل و لوازم خانگی کوچک را حذف کرد و فعالیت‌ های خدماتی، بهداشتی، بیمه ای و رسانه ای را گسترش داد. به‌ گونه‌ ای که امروز بیش از ۶۰٪ از درامد این شرکت از عرضه خدمات مختلف مالی و بیمه‌ ای حاصل می‌ شود و حدود نیمی از سود عملیاتی آن در خارج از ایالات متحده آمریکا به دست می‌ آید. مجله فورچن در سال ۲۰۰۶ برای ششمین بار جنرال الکتریک را به عنوان نخستین رتبه در شرکت‌ های تحسین‌ برانگیز معرفی کرده‌ است. این شرکت هم‌ اکنون یکی از اصلی‌ ترین تولید کننده‌ های موتور جت در آمریکا و همچنین یکی از فعالان در بخش تولید تجهیزات نیروگاهی و ساخت انواع توربین و لوازم خانگی است.

عکس شرکت جنرال الکتریک

شرکت جنرال الکتریک

تولیدات شرکت جنرال

جنرال الکتریک یکی از بزرگترین تولیدکنندگان یخچال در جهان است و محصولات این شرکت در سراسر جهان به فروش می‌رسد. یخچال‌های جنرال الکتریک به دلیل کیفیت بالا، عملکرد مطلوب و تنوع بالایی که دارند، از محبوبیت زیادی برخوردار هستند.

انواع یخچال‌های جنرال الکتریک

جنرال الکتریک طیف گسترده‌ای از یخچال‌ها را در طرح‌ها و مدل‌های مختلف تولید می‌کند. از جمله محبوب‌ترین انواع یخچال‌های این شرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یخچال‌های ساید بای ساید: این نوع یخچال‌ها دارای دو درب بزرگ هستند که یکی به یخچال و دیگری به فریزر اختصاص دارد. یخچال‌های ساید بای ساید جنرال الکتریک در ظرفیت‌های مختلف از ۲۵ فوت تا ۴۰ فوت تولید می‌شوند.
  • یخچال‌های فریزر پایین: این نوع یخچال‌ها دارای یک درب بزرگ هستند که به یخچال اختصاص دارد و یک فریزر کوچک در قسمت پایین قرار دارد. یخچال‌های فریزر پایین جنرال الکتریک در ظرفیت‌های مختلف از ۱۸ فوت تا ۳۰ فوت تولید می‌شوند.
  • یخچال‌های دوقلو: این نوع یخچال‌ها دارای دو درب کوچک هستند که هر کدام به یک بخش از یخچال اختصاص دارند. یخچال‌های دوقلو جنرال الکتریک در ظرفیت‌های مختلف از ۱۵ فوت تا ۲۵ فوت تولید می‌شوند.
  • یخچال‌های فریزر بالا: این نوع یخچال‌ها دارای یک درب بزرگ هستند که به یخچال اختصاص دارد و یک فریزر بزرگ در قسمت بالای قرار دارد. یخچال‌های فریزر بالا جنرال الکتریک در ظرفیت‌های مختلف از ۲۲ فوت تا ۳۶ فوت تولید می‌شوند.
جنرال الکتریک